Ook Ferran Adrià is fan van het ietwat geheime adresje El Bajío in de Azcapotzalco buurt.
Carmen Titita is een wervelwind van 70 jaar die al 37 jaar lang een van de meest gerespecteerde vrouwelijke chefs en zakenvrouwen van Mexico is. Mexicaans temperament is een understatement. El Bajío serveert de authentieke Mexicaanse keuken zonder compromissen. Alles wordt elke dag vers klaargemaakt, diepvriezers komen hier niet binnen.
Probeer de arbeidsintensieve 30-ingredienten tellende mole de Xico of een authentiek Veracruz ontbijt op de zonovergoten terras achteraan.
Andere artikels die je misschien ook interesseren:
2024 Sophie Taelman
• Biënnale Arte 2024 met gespecialiseerde kunstgids
• Venetië beleven vanaf het water
• (Her)ontdekking van klassieke hoogtepunten
Venetië… een drijvende stad gebouwd in een lagune met 150 kanalen, 100 pleinen en wel 400 bruggen. Hier kom je naartoe voor de romantiek, de mooie bezienswaardigheden, maar ook de architectuur & kunst.
De Biënnale van Venetië is een vaste tweejaarlijkse afspraak voor elke liefhebber van hedendaagse kunst....
2024
• Historisch & hedendaags Istanbul
• Varen langs de Bosporus en de Egeïsche Kust
• Trendy beach clubs
• Culinaire ontdekking
Eeuwenlang vormde Turkije, waar Europa Azië raakt, een smeltkroes van culturen. Als arena waar architectuur, religie, keuken en kunst zich vermengen in het dagelijks leven; biedt het land haar gasten een dynamische symbiose van oud en nieuw.
Je start jouw reis in Istanbul, een stad die weet...
2024 Julie Rausenberger
• Natuurwonderen
• Authentieke steden vol geschiedenis
• Culinaire tradities
Turkije, doordrenkt van geschiedenis en gezegend met een overvloed aan natuurlijke schoonheid, biedt meer dan all-inclusive resortvakanties. Je reis begint in Cappadocië, terecht Turkije’s paradepaardje! Je vindt er surrealistische rotsformaties en eeuwenoude grotwoningen. Je reist verder naar Zuidoost-Turkije. In sommige plaatsen tref je opvallend weinig andere toeristen, terwijl er echt wel veel te zien is.
In...