Namibië - Onguma's anti-poaching unit

Onguma Camp Kala ligt in het ongerepte Namibië, aan de grens van het Etosha Nationaal Park. Hier, te midden van adembenemende landschappen, ervaar je safari op hoog niveau, en draag je bij aan een nobel conservatieproject. Een deel van de opbrengst van je verblijf vloeit rechtstreeks naar hun programma tegen stroperij.

Tijdens je game drives, leer je over de anti-poaching unit, de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd en de passie die hen drijft. Het toegewijde team vecht dag in dag uit voor de bescherming van het wild, tegen criminele netwerken die steeds listiger tewerk gaan. Met jouw bijdrage kan de anti-poaching unit zich beter organiseren en worden ze uitgerust met de beste materialen en technologie voor de job.

Game drives en bush walks worden afgewisseld met rust in Camp Kala. De lodge leent zich perfect voor een gezelschap van 8 à 12 personen, maar de 4 suites kunnen ook individueel geboekt worden. De onberispelijke butlerservice is erop gericht je zo goed mogelijk thuis te laten voelen. Camp Kala is gecentreerd rond een waterpoel met wildobservatie vanaf talloze uitkijkpunten. Geniet ’s avonds van heerlijke lokale gerechten en wissel verhalen uit bij het knapperende kampvuur. Laat je betoveren door de magie van Onguma Camp Kala, waar avontuur en betrokkenheid samenkomen.

Wij maken graag jouw reis op maat


Om de reis naar jouw persoonlijke interesses te kunnen uitwerken, maken wij graag uitgebreid en voldoende tijd voor je vrij. Daarom maak je best een afspraak met onze specialist ter zaken. Deze vertelt alle gedetailleerde informatie uit eerste hand en helpt je graag op weg!

  Beatrice Mattelaer       056/60.58.58       beatrice@atlasreizen.be

Ook interessant?Andere artikels die je misschien ook interesseren:

Malta - Culturele en culinaire shortbreak

    2023   Sophie De Craene

• 5-daagse reis
• Voor foodies en cultuurfanaten
• Zeiltocht


Op zoek naar een gevarieerde vakantie met weinig tijd? Dan is Malta misschien iets voor jou. Ondanks zijn status als een van de kleinste landen in Europa, heeft het veel te bieden. In tegenstelling tot wat je misschien zou denken bij een eiland, draait het hier niet om stranden, maar om een rijk cultureel aanbod....

Noord-Griekenland - Traditionele bergdorpen en eeuwenoude wandelpaden

    2023

• Stenen dorpen
• Wandelparadijs
• Adembenemende panorama’s


Zagorochoria, of simpeler ‘Zagori’, bevindt zich in het noordwesten van het vasteland van Griekenland en betekent letterlijk ‘het land achter de bergen’. De dorpen van Zagori staan bekend om hun authentieke architectuur, de vriendelijkheid en gastvrijheid van de inwoners en de overweldigende natuur. Met de majestueuze Pindos-bergketen als achtergrond is het landschap van ongekende schoonheid.

 

Dag 1/ Ioannina...

Armenië - Kruispunt van beschavingen

    2023   Sophie De Craene

• Armeense erfgoed en gastvrijheid
• Culinaire reis
• Avontuurlijke ontdekkingen

Diep in de Kaukasus vind je Armenië, een land doordrenkt van eeuwenoude geschiedenis en ooit behorend tot een van de machtigste rijken in Azië. Als rustpunt op de oude Zijderoute fungeerde Armenië als brug tussen Oost en West. Vanaf de 17e eeuw verloor het echter deze positie en werd het een speelbal...

close
close