827250003?share=copy

Ecuador - Galapagos expeditiecruise in stijl

Een unieke bestemming vraagt om een unieke aanpak. Maak een expeditiecruise met een kleinschalig schip waar je niet dient in te boeten op comfort. De M/V Origin & Theory varen als twin schepen, en zijn de enige schepen in de Galapagos wateren die het prestigieuze label Relais & Chateaux dragen. Ze bieden cruises van 7 nachten aan, die je met elkaar kan combineren tot één lange trip van maar liefst 14 dagen.

Elk schip telt 10 'staterooms' die van een eigen badkamer zijn voorzien. Alle maaltijden en non-alcoholische drankjes zijn inbegrepen, evenals alle excursies onder begeleiding van een gepassioneerde Engelssprekende gids. Er zijn 2 gidsen aan boord voor 20 gasten. Deze ratio van 1:10 is uniek voor Galapagos (1:16 is de wettelijke norm). Het maakt je wildlife ontmoetingen nog intiemer. Elke dag ga je aan land op een andere eiland waar vogels of iguana’s je verwelkomen. Al snorkelend ontmoet je zeeleeuwen, schildpadden of haaien. De kajaks & paddleboards aan boord verzekeren een extra natuurbeleving.

Tussen de exploraties door vertoef je op het bovenste dek waar een groot zonneterras met jacuzzi is. Ook binnen is een loungeruimte. Laat je in het restaurant verwennen met exquise culinaire gerechten van de chef. Het enthousiast team doet er alles aan je verblijf onvergetelijk te maken.

Wij maken graag jouw reis op maat


Om de reis naar jouw persoonlijke interesses te kunnen uitwerken, maken wij graag uitgebreid en voldoende tijd voor je vrij. Daarom maak je best een afspraak met onze specialist ter zaken. Deze vertelt alle gedetailleerde informatie uit eerste hand en helpt je graag op weg!

  Céline Beels       056/60.58.58       celine@atlasreizen.be

Ook interessant?Andere artikels die je misschien ook interesseren:

Hongarije - Budapest met de fiets

    2023   Wiet Proesmans

Moeilijke keuze, eerst de Pest of eerst de Buda? Budapest is té veelzijdig. Twee rivieroevers, twee totaal andere werelden. Uiteindelijk besluiten we per fiets “the best of both worlds” mee te pikken!

Snel en efficiënt!  En eens je de 5th avenue in New York per fiets getrotseerd hebt, is Budapest een eitje! De stad draagt nog de littekens van een turbulente...


,

Zuid-Afrika - 16-daagse winter escape

    2023

• 16-daagse reis langs afwisselende landschappen
• Heerlijke winter escape
• Klemtoon op natuur en culinair genieten


De wereld in één land, hoe divers kan 1 land zijn. Een overvloed aan nationale parken en wildlife, verbluffende uitzichten en een heerlijke culinair aanbod maken Zuid-Afrika tot de perfecte vakantiebestemming.  In onze winter geniet je er van lekker lange en zonnige dagen.


Dag 1 - 2/...

Namibië - Onguma's anti-poaching unit

    2023   Beatrice Mattelaer

Onguma Camp Kala ligt in het ongerepte Namibië, aan de grens van het Etosha Nationaal Park. Hier, te midden van adembenemende landschappen, ervaar je safari op hoog niveau, en draag je bij aan een nobel conservatieproject. Een deel van de opbrengst van je verblijf vloeit rechtstreeks naar hun programma tegen stroperij.

Tijdens je game drives, leer je over de anti-poaching unit,...

close
close