AR
DE WERELD VAN ATLAS
OVER ATLAS REIZEN
Atlas Reizen Ons Team Brilliant Ideas Art Travel Netwerk

De culturele hoofdstad van Turkije is zoveel meer dan Ottomaanse minaretten en verleidelijke bazaars. Het is een dynamische en modieuze wereldstad die de brug vormt tussen Azië en Europa, letterlijk door midden gedeeld door de rivier de Bosporus. Istanbul is een intrigerende mix van oud en modern, van conservatief en seculier.

Natuurlijk wil je tijdens je bezoek de Haghia Sophia, de Grote Bazaar en de ondergrondse cisternen bezoeken. Maar ga ook eens heerlijk ontbijten met uitzicht op de Bosporus, wandelen door Nisantai, een bezoek brengen aan het Domabahçe-paleis of breng een bezoek aan het Museum of Modern Arts in Karaköv. Waarom geen boottocht maken over de Bosporus, de tuinen van Süleymaniye die boven de stad zweven bezichtigen, of je onder handen laten nemen in een hamam en dansen in een van de hippe clubs die de stad rijk is? In Istanbul valt zo veel te beleven; waar moet je dan beginnen?

Onze Midden Oosten specialiste Mieke helpt jou graag om met enkele vrienden in stijl tijdens een lang weekend een stap in een jeugdige en opwindende wereldstad te zetten. Contacteer Mieke op 056/60.58.58 of per email voor een uitgebreide beschrijving, een persoonlijke afspraak en een offerte op maat!


close
close